Sla het menu over en ga direct naar de inhoud

Actueel

06 april

Een koekje van eigen provincie deeg

Geschreven door 

Gedurende de lockdown hebben we bij Koekjes Royale niet stil gezeten. We hebben gekeken naar wat we nog wél konden en op welke vlakken we ons nog verder konden ontwikkelingen. Zo presenteerden we in november al onze nieuwe geschenkverpakkingen en presenteren we nu met trots ons Limburgse Keukske en het Brabantse Kuukske. Allebei vertegenwoordigen ze met trots hun eigen provincie.

 

Provinciewals

Speciaal voor onze Limburgse en Brabantse klanten hebben we een wals laten maken van de provincie Limburg en de provincie Brabant. Koekjes in de lekkere smaken die u van ons gewend bent, maar met een compleet nieuw uiterlijk. Niet alleen leuk om bij de koffie te serveren, maar verpakt in onze nieuwe geschenkverpakkingen ook zéér geschikt als aandenken voor uw gasten na een verblijf in uw hotel. Of wat dacht u van verkoop bij het plaatselijke VVV kantoor of delicatessezaak?

 

Verpakking

De provinciale koekjes zijn vanzelfsprekend zowel los als per stuk te bestellen. Al klant op één van onze routes met een standaard assortiment koekje, maar voortaan liever een écht Limburgs keukske of liever de Brabantse variant? Laat het ons weten bij uw eerstvolgende bestelling voor de route en wij regelen de rest voor u. Geïnteresseerd in onze nieuwe geschenkverpakking gevuld met een provinciekoekje? Bij Koekjes Royale is de koek nooit op en zijn de mogelijkheden eindeloos.  

Lees 2754 keer
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

2 reacties

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.