Sla het menu over en ga direct naar de inhoud

Actueel

21 november

We bakken weer kerstkransjes

Geschreven door 

December is traditioneel een zeer drukke maand voor Koekjes Royale. De eerste twee weken van de maand stromen de bestellingen binnen voor onze ambachtelijke speculaaskoekjes. Vanaf de tweede week van december tot de kerstdagen bakken wij heerlijke amandelkerstkransjes, een feest om bij de koffie te krijgen.

Ook dit jaar zijn de kerstkransjes individueel verpakt en onverpakt leverbaar, uiteraard gebakken volgens ons traditionele roomboter-amandel recept.

Luxe bestrooid met suiker en amandelschaafsel

Dit jaar bakken we ook weer extra luxe kerstkransjes, met de hand bestrooid met suiker en amandelschaafsel. Door het strooisel zijn de luxe kerstkransjes alleen onverpakt verkrijgbaar.

Inhoud en prijzen

 

Onverpakt
(per 8 doosjes *)

Verpakt
(per 12 doosjes *)

Kerstkransjes

180 st. / €13,50 per doosje

135 st. / €12,95

Luxe kerstkransjes

170 st. / €15,95

--

* Het is mogelijk om uw bestelling van kerstkransjes te combineren met andere modellen koekjes, bijvoorbeeld als het minimum aantal doosjes teveel is om gedurende de kerstdagen op te maken.

Bestellen

Wilt u uw gasten ook feestelijk verwennen rond de kerstdagen? Bestel dan vandaag nog onze ambachtelijke kerstkransjes en binnen 2 werkdagen heeft u ze in huis. Stuur uw bestelling per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld hoeveel doosjes en op welk adres u ze wenst te ontvangen.

Kerstkransjes
Luxe bestrooide kerstkransjes
Lees 5124 keer Laatst aangepast op woensdag, 06 december 2017 08:37
Beoordeel dit item
(2 stemmen)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.