Sla het menu over en ga direct naar de inhoud

Actueel

08 december

Horecava 2017

Geschreven door 

Dé horeca vakbeurs van Nederland, Horecava, zal in 2017 weer plaatsvinden in de RAI te Amsterdam en wel van maandag 9 t/m donderdag 12 januari. Zo'n beetje alle belangrijke leveranciers voor de horeca zijn vertegenwoordigd en zoals elk jaar worden er weer veel bezoekers verwacht.

Het thema van deze editie van de Horecava is “Proef de toekomst”. Als bezoeker wordt u geïnformeerd over welke ontwikkelingen, sferen, smaken en diensten de branche en uw aanbod klaarstomen voor de toekomst.

De belangrijkste pijlers van Horecava 2017 zijn: food, beleving, innovatie en duurzaamheid. De consument van nu is veeleisend. Food is voor velen een lifestyle geworden. Hoe kunt u inspelen op hun wensen en behoeften? Hoe kunt u bijzondere ervaringen creëren die de gast zich blijvend herinnert? Welke kansen bieden nieuwe technologieën? Hoe kunt u rendabel verduurzamen? Het komt allemaal aan bod!

Koekjes Royale: standnummer 12.112

Koekjes Royale zal dit jaar voor de 3e keer op rij deelnemen met een eigen stand. We hopen ook dit jaar weer vele bestaande klanten te ontmoeten en nieuwe klanten te mogen verwelkomen.

Als ambachtelijke bakkerij werken wij al tientallen jaren met dezelfde traditionele recepten, de beste natuurlijke grondstoffen en bieden wij de mogelijkheid om uw eigen (logo)koekje te laten maken. Weinig innovatief misschien, maar het sluit wel perfect aan bij de wensen en behoeften van uw (toekomstige) lifestyle bewuste horecagasten!

Komt u de sfeer en onze koekjes ook proeven bij ons op de stand? U vindt ons in de koffie en thee hal op standnummer 12.112.

Heel graag tot dan!

Team Koekjes Royale

Lees 3209 keer Laatst aangepast op donderdag, 08 december 2016 13:10
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.