Sla het menu over en ga direct naar de inhoud

Actueel

08 december

Nieuwe dispenser doosjes

Geschreven door 

Sinds we individueel verpakte koekjes aan de horeca leveren maken we gebruik van handige dispenser doosjes. Om het doosje te openen hoef je enkel een klep aan de voorkant open te trekken. De koekjes zijn zo makkelijk uit de doos te nemen en het is dus niet nodig om telkens een gebruiksvoorraad over te hevelen naar een eigen doosje, kastje of lade.

De bedrukking van onze doosjes was volgens ons echter toe aan een nieuw ontwerp. Het oude ontwerp was al jaren geleden tot stand gekomen en we vonden dat de uitstraling van onze doosjes best nog wel wat beter kon aansluiten bij de kwaliteit van onze koekjes.

Verschillende vergaderingen en concepten zijn de revue gepasseerd en hebben inmiddels tot resultaat geleid. Eind november kregen wij de nieuwe doosjes van de fabrikant geleverd en deze zijn direct in gebruik genomen. De eerste reacties die wij kregen zijn gelukkig erg positief.

Binnenkort zullen we ook onze klepdoosjes, voor de onverpakte koekjes, aanpassen. Uiteraard zal dit ontwerp in lijn zijn met onze nieuwe dispenser doosjes.

We zijn nieuwsgierig wat u van onze nieuwe doosjes vindt, laat het ons dus gerust weten door onderstaand een comment op dit artikel achter te laten!

Lees 3142 keer Laatst aangepast op donderdag, 08 december 2016 13:11
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.