Sla het menu over en ga direct naar de inhoud

Actueel

Volgende week maandag 11 januari gaat de jaarlijkse Horecava weer van start en Koekjes Royale is ook weer van de partij! De Horecava is wat ons, en velen met ons, dé horeca vakbeurs. Zo'n beetje alle leveranciers zijn vertegenwoordigd en jaarlijks wordt de beurs zeer goed bezocht.

Voor ons is het de tweede keer dat we deelnemen. De eerste keer in 2015 was een groot succes in die zin dat we zeer veel nieuwe contacten hebben opgedaan en vele klanten mochten verwelkomen.

Vanaf deze week bakken we weer heerlijke kerstkransjes, perfect om de koffie wat feestelijker aan te kleden.

De kerstkransjes worden in amandelsmaak gebakken en zijn verkrijgbaar tot de kerst. Een doosje per stuk verpakte kransjes bevat 135 koekjes en een doosje losse kransjes 180 koekjes. De prijs per doosje is gelijk aan de prijs die u normaal betaalt.

06 december

Royale kent een lange en mooie geschiedenis (sinds 1929) waarbij elke medewerker voor een stukje onderdeel wordt van de familie. Bepaalde medewerkers hebben ook aan de basis gestaan van ons succes, en daar zijn we hen nog steeds dankbaar voor!

Vandaag staan we bij Royale stil bij zo'n medewerker die veel voor ons bedrijf heeft betekend, te weten Michel Aussems.

Deze maand hebben we onze medewerkers in het nieuw gestoken zodat iedereen in de bakkerij uniform en netjes gekleed is. Op warme dagen draagt iedereen nu een mooie zwarte polo en voor de wintermaanden hebben we iedereen voorzien van een lekker warme thermo jas, natuurlijk beiden voorzien van ons logo.

Daar waar onze bakkers tot op heden dezelfde haarnetjes droegen als onze inpakkers zijn ze vanaf nu extra goed herkenbaar aan hun bijpassende bakkersmutsen.

01 oktober

Het is weer najaar en dus tijd voor onze heerlijke speculaaskoekjes! Van 5 oktober tot 11 december bakken wij de lekkerste speculaaskoekjes. Ideaal om uw gasten in het najaar extra te verwennen!

Mocht u het nog niet weten, onze speculaas wordt net als onze andere smaken ook volgens traditioneel recept en alleen met de beste natuurlijke ingrediënten gebakken.

Na enkele jaren naar volle tevredenheid gevestigd te zijn aan Withuisveld 8 te Maastricht moesten we wegens ruimtegebrek voor onze productie uitkijken naar een nieuwe locatie.

Inmiddels is de spreekwoordelijke kogel door de kerk, per 1 mei zullen we onze nieuwe vestiging aan de Graanmolen 18 te Maastricht in gebruik nemen.