Sla het menu over en ga direct naar de inhoud

Actueel

Ieder bedrijf dat met levensmiddelen werkt, dient van de overheid een systeem te hebben waarmee voedselveiligheid wordt gegarandeerd. Deze regels zijn gebaseerd op Europese wetgeving, die stelt dat alle levensmiddelenbedrijven volgens HACCP-beginselen moeten werken.

Bij Koekjes Royale hanteren we hiervoor de hygiënecode met aanvullende eisen welke is opgesteld door het NBC (Nederlands Bakkerij Centrum). Jaarlijks voert de NVWA (Nederlanse Voedsel en Waren Autoriteit) een inspectie uit om te bepalen in hoeverre wij aan de regels voldoen.

Mombasa (Coffeemakers) is een hele leuke koffiezaak te Lanaken (België). De zaak is erg mooi ingericht en heeft een sterk eigen karakter. Eigenaren Simone en Michel zetten zich dagelijks in om hun bezoekers de beste koffie, taartjes en andere lekkernijen voor te schotelen. Een bezoekje aan Mombasa is dus al snel een hele belevenis.

Sinds november 2015 krijg je bij Mombasa de koffiekoekjes van Koekjes Royale bij de koffie geserveerd. De scherpe prijs en lovende reacties van klanten maakt dat men bij Mombasa erg tevreden is over de koekjes en heeft beslist om ze voor lange tijd in het assortiment op te nemen.

12 februari

Wajong werkt!

Geschreven door
Gepubliceerd in actueel
Getagged onder

Begin december hebben we met plezier weer een nieuwe medewerker mogen verwelkomen. Het is niet onze gewoonte om een bericht te publiceren bij elke nieuwe medewerker, maar deze keer willen we er toch wat aandacht aan besteden omdat het een Wajong-er betreft. Hopelijk inspireert het volgende verhaal andere werkgevers om ook werkgelegenheid te creëren voor Wajong-ers.

Onze nieuwe collega heet Maurice, hij is 33 jaar en woont in de buurt van onze bakkerij te Maastricht. Eigenlijk hadden we geen vacature beschikbaar maar voor Maurice hebben we deze gecreëerd. Waarom? Omdat hij erg gemotiveerd was om aan het werk te gaan maar moeilijk passend werk kan vinden. Dat komt omdat Maurice beperkingen heeft waardoor hij als Wajong-er is aangemerkt.

03 februari

Er blijkt veel onduidelijkheid te bestaan over de verschillen tussen specuLAAS en specuLOOS. Regelmatig komen we zelfs mensen tegen die beweren dat speculaas en speculoos hetzelfde zijn. De verwarring die bestaat is best wel logisch te noemen en daarom vinden we het tijd om duidelijkheid te verschaffen!

01 februari

Carnaval staat weer voor de deur en als Limburgs familiebedrijf laten we dat niet zomaar aan ons voorbij gaan!

Dat betekent wel dat wij op maandag 8 februari uitzonderlijk gesloten zijn. Vanaf dinsdag 9 februari zijn we weer gewoon bereikbaar.

01 februari

De ambachtelijke speculaas van Koekjes Royale is in Maastricht en ver daarbuiten gekend om de kwaliteit. We bakken de speculaas koekjes dan ook volgens traditioneel recept en met de beste natuurlijk ingrediënten, zoals echte amandel!.

Onze koekjes waren echter tot op heden alleen rond de sinterklaasperiode in speculaas verkrijgbaar.

Elk jaar bakken we begin februari Valentijnskoekjes, zo ook dit jaar weer! Uiteraard worden de koekjes gebakken volgens traditioneel recept en met de beste natuurlijke ingrediënten.

Valentijnskoekjes worden in onze standaard doosjes verpakt. De inhoud per doosje is 165 verpakte koekjes of 210 onverpakte koekjes.

Volgende week maandag 11 januari gaat de jaarlijkse Horecava weer van start en Koekjes Royale is ook weer van de partij! De Horecava is wat ons, en velen met ons, dé horeca vakbeurs. Zo'n beetje alle leveranciers zijn vertegenwoordigd en jaarlijks wordt de beurs zeer goed bezocht.

Voor ons is het de tweede keer dat we deelnemen. De eerste keer in 2015 was een groot succes in die zin dat we zeer veel nieuwe contacten hebben opgedaan en vele klanten mochten verwelkomen.

Vanaf deze week bakken we weer heerlijke kerstkransjes, perfect om de koffie wat feestelijker aan te kleden.

De kerstkransjes worden in amandelsmaak gebakken en zijn verkrijgbaar tot de kerst. Een doosje per stuk verpakte kransjes bevat 135 koekjes en een doosje losse kransjes 180 koekjes. De prijs per doosje is gelijk aan de prijs die u normaal betaalt.

06 december

Royale kent een lange en mooie geschiedenis (sinds 1929) waarbij elke medewerker voor een stukje onderdeel wordt van de familie. Bepaalde medewerkers hebben ook aan de basis gestaan van ons succes, en daar zijn we hen nog steeds dankbaar voor!

Vandaag staan we bij Royale stil bij zo'n medewerker die veel voor ons bedrijf heeft betekend, te weten Michel Aussems.

Deze maand hebben we onze medewerkers in het nieuw gestoken zodat iedereen in de bakkerij uniform en netjes gekleed is. Op warme dagen draagt iedereen nu een mooie zwarte polo en voor de wintermaanden hebben we iedereen voorzien van een lekker warme thermo jas, natuurlijk beiden voorzien van ons logo.

Daar waar onze bakkers tot op heden dezelfde haarnetjes droegen als onze inpakkers zijn ze vanaf nu extra goed herkenbaar aan hun bijpassende bakkersmutsen.

01 oktober

Het is weer najaar en dus tijd voor onze heerlijke speculaaskoekjes! Van 5 oktober tot 11 december bakken wij de lekkerste speculaaskoekjes. Ideaal om uw gasten in het najaar extra te verwennen!

Mocht u het nog niet weten, onze speculaas wordt net als onze andere smaken ook volgens traditioneel recept en alleen met de beste natuurlijke ingrediënten gebakken.

Na enkele jaren naar volle tevredenheid gevestigd te zijn aan Withuisveld 8 te Maastricht moesten we wegens ruimtegebrek voor onze productie uitkijken naar een nieuwe locatie.

Inmiddels is de spreekwoordelijke kogel door de kerk, per 1 mei zullen we onze nieuwe vestiging aan de Graanmolen 18 te Maastricht in gebruik nemen.