Sla het menu over en ga direct naar de inhoud

Actueel

27 november

Nieuw in het assortiment: Retailverpakking

Geschreven door 
We hebben achter de schermen druk nagedacht over nieuwe verkoopkanalen voor onze koekjes. Al snel kwam het idee om een kleinere gepersonaliseerde verpakking te gaan gebruiken om nieuwe klanten in de retail te kunnen bedienen. Benieuwd naar het concept? Lees dan snel verder!

Koekjes Royale introduceert een nieuwe verpakkingswijze voor de koekjes. Naast een bulk en stuks verpakking bieden we de koekjes nu ook in potjes van 175 gram aan. De potjes zijn voorzien van een etiket met de wettelijk verplichte informatie en een sluitzegel. Beiden zijn volledig naar eigen wens te bedrukken door middel van onze in-house kleuren label printer.

Mestreechter Keukskes
Onder ons eigen label bieden we de koekjes in het model van de Maastrichtse Ster aan. Standaard in de smaken vanille, chocolade, speculaas en biologisch. Tevens hebben we een bijpassende displaytoren ontworpen die in bruikleen neergezet kan worden.

Private label
Heeft u al een eigen logokoekje bij ons? Wellicht is het dan interessant om de koekjes in onze luxe verpakking aan te bieden aan uw klanten of relaties. Vanaf 100 potjes kunnen wij al een gepersonaliseerd etiket en sluitzegel verzorgen. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Lees 2712 keer Laatst aangepast op vrijdag, 27 november 2020 14:27
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

1 Reactie

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.