Sla het menu over en ga direct naar de inhoud

Actueel

05 maart

Biologische Koekjes

Geschreven door 

NIEUW IN ONS ASSORTIMENT: BIO KOEKJES

 

Het gerucht ging al langer, maar nu de SKAL registratie is afgerond kunnen we het eindelijk officieel bevestigen: op veler verzoek heeft Koekjes Royale een biologisch koekje in haar assortiment opgenomen.

Met de komst van dit koffiekoekje laat Koekjes Royale zien waar het goed in is: het nastreven van continue innovatie op het gebied van de lekkerste horecakoekjes.

 

Waarom een bio koekje?

Vanuit de horeca kreeg Koekjes Royale steeds vaker de vraag of we ook een biologisch koekje in ons assortiment hadden. Veel zaken serveren al biologische koffie en/of hebben een volledig biologische lunchkaart, maar wat er nog ontbrak was een biologisch koekje. Voor Koekjes Royale een leuke nieuwe uitdaging. Want dat we niet stil staan en continu bezig zijn met nieuwe ontwikkelingen binnen ons assortiment mag inmiddels duidelijk zijn.

 

Imago

Had het woord biologisch een aantal jaar geleden nog een lichtelijk geitenwollen sokken imago, inmiddels is het niet meer weg te denken uit het huidige aanbod voor de consument. De consument - en daarmee ook de horeca - is zich steeds meer bewust van de positieve gevolgen van biologisch voedsel voor het milieu en dierenwelzijn. Ook Koekjes Royale wil zich op deze manier onderscheiden met een duurzaam alternatief binnen het huidige aanbod aan (logo)koekjes voor de horeca.

 

Introductie

Vanaf begin december is er door onze bakkers dan ook hard gewerkt (en vaak geproefd!) waarna na verschillende testrondes ons biologische koekje op de Horecava 2018 met gepaste trots werd geïntroduceerd. De aanwezige horecaondernemers reageerden - we hadden stiekem ook niet anders verwacht - zeer enthousiast op onze eerste samples.

 

Nieuwsgierig geworden? Nog heel even geduld. Vanaf begin april is onze nieuwste aanwinst officieel in ons assortiment opgenomen. Tot die tijd zetten wij achter de schermen nog even de puntjes op de (biologische) i.

Lees 4187 keer Laatst aangepast op dinsdag, 20 maart 2018 15:58
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

3 reacties

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.