Sla het menu over en ga direct naar de inhoud

Actueel

10 april

Onze koekjes vliegen letterlijk de wereld over! Na 2 jaar lang KLM koekjes op Schiphol te hebben geleverd mogen we nu ook mee aan boord op de internationale vluchten. Samen met de heerlijke chocolade gebakjes van onze Patisserie worden ze vanaf april in de Business Class van KLM geserveerd.

15 mei

Parttime productie/ inpakmedewerker vacature

Functieomschrijving

Als medewerker productie ga je koekjes inpakken, koekjes rapen, dozen tapen / openvouwen, ovenkarren en -platen verrijden, bakplaten tillen en andere productiewerkzaamheden verrichten.

08 december

Fijne feestdagen

Geschreven door
Gepubliceerd in actueel
Getagged onder

De laatste weken van 2016 zijn aangebroken en de feestdagen staan weer voor de deur. Ook in 2016 mochten we weer een flink aantal nieuwe klanten verwelkomen en hebben we veel positieve reactie gehad op onze koekjes en werkwijze. Wij hebben dus een prachtig jaar achter de rug en hopen dat dit ook voor u geldt!

08 december

December is traditioneel een zeer drukke maand voor Koekjes Royale. De eerste twee weken van de maand stromen de bestellingen binnen voor onze ambachtelijke speculaaskoekjes. Vanaf de tweede week van december tot de kerstdagen bakken wij heerlijke amandelkerstkransjes, een feest om bij de koffie te krijgen.

08 december

Horecava 2017

Geschreven door
Gepubliceerd in Beurzen
Getagged onder

Dé horeca vakbeurs van Nederland, Horecava, zal in 2017 weer plaatsvinden in de RAI te Amsterdam en wel van maandag 9 t/m donderdag 12 januari. Zo'n beetje alle belangrijke leveranciers voor de horeca zijn vertegenwoordigd en zoals elk jaar worden er weer veel bezoekers verwacht.

Het thema van deze editie van de Horecava is “Proef de toekomst”. Als bezoeker wordt u geïnformeerd over welke ontwikkelingen, sferen, smaken en diensten de branche en uw aanbod klaarstomen voor de toekomst.

08 december

Sinds we individueel verpakte koekjes aan de horeca leveren maken we gebruik van handige dispenser doosjes. Om het doosje te openen hoef je enkel een klep aan de voorkant open te trekken. De koekjes zijn zo makkelijk uit de doos te nemen en het is dus niet nodig om telkens een gebruiksvoorraad over te hevelen naar een eigen doosje, kastje of lade.

De bedrukking van onze doosjes was volgens ons echter toe aan een nieuw ontwerp. Het oude ontwerp was al jaren geleden tot stand gekomen en we vonden dat de uitstraling van onze doosjes best nog wel wat beter kon aansluiten bij de kwaliteit van onze koekjes.

08 december

Nieuwe oven

Geschreven door
Gepubliceerd in actueel
Getagged onder

Onze traditionele recepten, ambachtelijke werkwijze en gebruik van de beste grondstoffen staan garant voor heerlijke en duurzame koekjes met een “eigen gemaakt” karakter. Deze formule is al tientallen jaren een groot succes en dus bewaken we deze zeer streng!

Verandering is ons echter niet helemaal vreemd. De wereld om ons heen verandert immers ook continu en dat biedt altijd kansen om ons bedrijf en onze producten nog verder te verbeteren.

In onze ambachtelijke bakkerij vind je geen fabriekslijnen, waarbij de grondstoffen aan het begin worden ingevoerd en waar aan het einde van de lijn de koekjes van de lopende band rollen. Wij werken bewust nog met echte bakkers die meerdere ovens tot hun beschikking hebben om flexibel te kunnen werken en om de beste koekjes te kunnen bakken.

07 juni

de ROER mond

Geschreven door
Gepubliceerd in actueel
Getagged onder

Ter promotie van de stad Roermond heeft de gemeente bedacht een passend kunstwerk te laten creëren. Het mobiele beeldmerk wordt sinds Koningsdag op verschillende plaatsen tentoongesteld en moet het nieuwe gezicht van de stad worden. Door middel van verschillende acties in de stad is het al een flinke trekpleister geworden.

Ieder bedrijf dat met levensmiddelen werkt, dient van de overheid een systeem te hebben waarmee voedselveiligheid wordt gegarandeerd. Deze regels zijn gebaseerd op Europese wetgeving, die stelt dat alle levensmiddelenbedrijven volgens HACCP-beginselen moeten werken.

Bij Koekjes Royale hanteren we hiervoor de hygiënecode met aanvullende eisen welke is opgesteld door het NBC (Nederlands Bakkerij Centrum). Jaarlijks voert de NVWA (Nederlanse Voedsel en Waren Autoriteit) een inspectie uit om te bepalen in hoeverre wij aan de regels voldoen.

Mombasa (Coffeemakers) is een hele leuke koffiezaak te Lanaken (België). De zaak is erg mooi ingericht en heeft een sterk eigen karakter. Eigenaren Simone en Michel zetten zich dagelijks in om hun bezoekers de beste koffie, taartjes en andere lekkernijen voor te schotelen. Een bezoekje aan Mombasa is dus al snel een hele belevenis.

Sinds november 2015 krijg je bij Mombasa de koffiekoekjes van Koekjes Royale bij de koffie geserveerd. De scherpe prijs en lovende reacties van klanten maakt dat men bij Mombasa erg tevreden is over de koekjes en heeft beslist om ze voor lange tijd in het assortiment op te nemen.

12 februari

Wajong werkt!

Geschreven door
Gepubliceerd in actueel
Getagged onder

Begin december hebben we met plezier weer een nieuwe medewerker mogen verwelkomen. Het is niet onze gewoonte om een bericht te publiceren bij elke nieuwe medewerker, maar deze keer willen we er toch wat aandacht aan besteden omdat het een Wajong-er betreft. Hopelijk inspireert het volgende verhaal andere werkgevers om ook werkgelegenheid te creëren voor Wajong-ers.

Onze nieuwe collega heet Maurice, hij is 33 jaar en woont in de buurt van onze bakkerij te Maastricht. Eigenlijk hadden we geen vacature beschikbaar maar voor Maurice hebben we deze gecreëerd. Waarom? Omdat hij erg gemotiveerd was om aan het werk te gaan maar moeilijk passend werk kan vinden. Dat komt omdat Maurice beperkingen heeft waardoor hij als Wajong-er is aangemerkt.

03 februari

Er blijkt veel onduidelijkheid te bestaan over de verschillen tussen specuLAAS en specuLOOS. Regelmatig komen we zelfs mensen tegen die beweren dat speculaas en speculoos hetzelfde zijn. De verwarring die bestaat is best wel logisch te noemen en daarom vinden we het tijd om duidelijkheid te verschaffen!

01 februari

Carnaval staat weer voor de deur en als Limburgs familiebedrijf laten we dat niet zomaar aan ons voorbij gaan!

Dat betekent wel dat wij op maandag 8 februari uitzonderlijk gesloten zijn. Vanaf dinsdag 9 februari zijn we weer gewoon bereikbaar.